27-10-2013، 15:29
(25-10-2013، 11:06)حسن بیدبرگی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نژاد پرستی کاره بدیه؟هه قرانی که داره تمام حقوق مردم رو نقص میکنه و در ایاتش به صراحت گفته شده که کافران نجس هستند و ان هارا باید از دم تیغ گذرانید بعد میای حرف از نژاد پرستی میزنی؟رهبرتون هم همین چندوقت پیش 100مسیحی رو به علت جمع شدن در کلیسای شخصی به دار اویخت و افراده بهایی به سختی قادر به درس خواندن در ایران هستند این چند مثال هم برای نژاد پرستی ولایت فقیه و هم نژاد پرستی قران
(24-10-2013، 22:54)فریناز 289 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اولان نژاد پرستی کار بدیه دوما مردم سوریه شیعه هستند وما برای دفاع از مذهبمون بایدبریم سوما کسیکه میره جنگ باخدا معامله کرده نه بامردم چهارما گفتم اگه به سوریه کمک نکنیم تاوانشرو توخاک خودمون میدیم پنجما کسیکه اززندگیش میگذره میره تا ازخاک وناموسش دفاع کنه مرض داره؟
بریم واسه ی اعراب کشته شیم بعدش فردا هم که شهید شدیم بیان 2سال دیگش تف کنن توی صورتمون؟؟؟
من که حتی اگه توی ایران هم جنگ بشه نمیرم جنگ ...مگه مرض دارم؟؟
شیشما مگه ما مردیم که بزاریم آبجیامون برن جنگ