29-10-2013، 19:47
(29-10-2013، 19:44)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.والا فقط زورشون به ما میرسه
(29-10-2013، 19:38)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.داداش واسه اینا دعوا نکن ... ارزش ندارن فردا بهت 4 .5 تا امتیاز منفی میدن به دلیله توحین و فحاشی ... من 3+ امتیاز در این مورد گرفتم به دوختره گفتم میبندمت به چیز گ ***ی خودتو بخوری ... بلافاصله منفی گرفتم
(29-10-2013، 19:36)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره بابا امروز مادرشو اورد مدرسه با معلم زبان فارسی دعوا کرد شدید یک چک خوابوند زیر گوش میثم تو عمرت همیچین دعوای ندیدی
(29-10-2013، 19:34)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نوکرتم
(29-10-2013، 19:33)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلـــــامــ داداشه گلم ......
سلام ایمان چه خبر از درسا
بچه ها این خرخونه ها
من خر خونم؟؟؟ ما که دیگهـــ درسو گذاشتیم کنار >>> فیزیک فک میکنی چند گرفتم ؟؟
برگه رو گرفتم بلند زدم زیره گریه ..اخ اخ گند زدم به فیزیک
چه خبر از امیر میدونی میثمو از مدرسه اخراج کردن
خاک تو سرش کنن هنوزم همون گنده ... چرا ؟ امروز هر دوشونو دیدم ... میثم قاطی بود دیدم چرا تخت به تخت داش میرفت گفتم کشتی هاش ابکش شده
(29-10-2013، 19:37)*2gether4ever* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برو بزار باد بیاد حالا بیا خوبی کن
ناشناسا شات اپ..
اعصاب ندارم