امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

:<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >:

(29-10-2013، 19:44)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2013، 19:38)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2013، 19:36)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2013، 19:34)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2013، 19:33)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ایمان چه خبر از درسا
بچه ها این خرخونه ها
سلـــــامــ داداشه گلم ......

من خر خونم؟؟؟ ما که دیگهـــ درسو گذاشتیم کنار >>> فیزیک فک میکنی چند گرفتم ؟؟
برگه رو گرفتم بلند زدم زیره گریه ..اخ اخ گند زدم به فیزیک
نوکرتم
چه خبر از امیر میدونی میثمو از مدرسه اخراج کردن

Big GrinBig Grin خاک تو سرش کنن هنوزم همون گنده ... چرا ؟ امروز هر دوشونو دیدم ... میثم قاطی بود دیدم چرا تخت به تخت داش میرفت گفتم کشتی هاش ابکش شده
اره بابا امروز مادرشو اورد مدرسه با معلم زبان فارسی دعوا کرد شدید یک چک خوابوند زیر گوش میثم تو عمرت همیچین دعوای ندیدی

(29-10-2013، 19:37)*2gether4ever* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناشناسا شات اپ..
اعصاب ندارم
برو بزار باد بیاد حالا بیا خوبی کن
داداش واسه اینا دعوا نکن ... ارزش ندارن فردا بهت 4 .5 تا امتیاز منفی میدن به دلیله توحین و فحاشی ... من 3+ امتیاز در این مورد گرفتم به دوختره گفتم میبندمت به چیز گ ***ی خودتو بخوری ... بلافاصله منفی گرفتم Big Grin
والا فقط زورشون به ما میرسه
:<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >:
 سپاس شده توسط !~IмДи~!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 29-10-2013، 19:47

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان