امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

:<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >:

(29-10-2013، 20:01)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2013، 19:57)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2013، 19:52)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2013، 19:51)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2013، 19:49)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ریاضی 4.25 از 20 گرفتم نمره ی تاریخی نمره ی سوم کلاس نصف کلاس 2 شدن کیفیت درسی بچه ها تو حلقم
الان دقیقا چ حسی داری 4.25 شدی از20 نمره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Undecided
حس بسیار علی
ولی ای کاش سفید میدادم اون موقع اوبهتم بالا میرفتBig Grin

اخ ریاضی ادم بگیره 4.25 که هیچی که ابروی ما رو بردی احمد رضا اونم رشته ی ریاضی ...
من ریاضی شدم18
ولی فیزیک شدم روم به دیوار 3.75 cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
شماها واقعا حالتون خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فیزیک که خیلی اسون تره ریاضیه فقط درکش کنی همه چی حله=/
من فیزیک2نمره اول کلاس بودم حتی همه فرمولا هم حفظ نمیکردم سرجلسه میومدم همونجا تند تند جا گذاری میکردم فرمولا بدست میوردم فیزیک اصن چیزی نداره
دانشمند اگه بتون یکی از سوالای تستی معلم ما رو ج بدی باید خوش حال باشی ...
معلم ما پرفسوره 3 تا کلمه گفت کلمه ی 4 روم رو یاد میکنه و چیزه دیگه میگه ... خر خونه کلاس بشه 6 تو باید فکره منو که لایه کتابو باز نکردمو بکنی
 سپاس شده توسط pegah-p ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - !~IмДи~! - 29-10-2013، 20:03

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: