31-10-2013، 13:17
(31-10-2013، 13:15)ROKSANA J0ON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-10-2013، 13:10)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-10-2013، 13:09)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اوهوم .. اوهــوم!
من برم دیــگه به زندگیم برسم!^ _______________ ^
شـــــــــــــــــ♥ــــــــــــــآدی ، آیســـ♥ـــــآن ، رومینـآ ، داش امیــر ، تازه واردا ، خدافـــظ ! (:
خــدآفــسـی عیضــ♥ـــم ^__^
(31-10-2013، 13:08)ROKSANA J0ON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-10-2013، 13:04)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-10-2013، 13:02)ROKSANA J0ON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتم که غلط کردیم
و من از طرف همه معذرت می خوام
ببیـن زمـآنــی کـه تو دآشـتـی بحـث میکردی مـن داشـتم تو یـه تایپیـک دیگـه با چـن نفـر سروکلـه میزدم نفهمیـدم چی شـد خودت بگـو چی کردی کـه دارن قورتت میدن ؟ ):
من به ایسان گفتم چقدر اواتار عوض میکنی
بعدش همه اومدن تا منو بخورن
خـــودت شــروع کــردی . . .|:
تقصـــیر دیــگرآن ننـــدآز . .
نه دیگه واقعیت تلخه
قبول کن خودت شروع کردی
بـــِــیــین عیضـــم آره تـــو رآســت میگـــی . . . دیــگه در اون گـــآرآژو ببــــند لطفـــن . . . |: