امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

:<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >:

(31-10-2013، 13:42)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 13:39)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 13:36)♥ تیانا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناراحت نباش اجی جون راستاش من دوساله اینجام البته یه بار محروم شدم باز عضو شدم راستش منم مث توام  بعضی وقتا دلم یاد دوستای قدیمم رو میکنه همه رفتن

دقیقا :| Angel

ببین زمانی که تو یادته اونا همـش دعوا میکردن .. هی دعوا .. ببینین دعواهاشـون خیلی فرق داره ها .. روزی 100 تاشون بن میشدن :|

من معمولا اون موقـع خودمو قاطی نمیکردم .

ولی زمانایی هم بوده که شما عضو نبودی اینا خوب بودن .. همشون مهربون :|

والا نمیدونم این حس گندگی چیه که انقده مردم میگیرن ..

من برم بای !

امیدوارم هیچ وخـت مث اونا نشید چون با هاتون خیلی بد میکنن .. همونطور ک با مـن بد کردن |:

میـــدونم . . دعـــواهـــآشــون وحشتنــــآک بـــود چـــه فحش هـــآیی نمیــدآدن . . -___-

گفتــــی مهربـــون . . نچ نچ نچ یکــشون خیلـــی مهـــربــون بـود ولـــی . . . . .

خدآفس گـــلم . . ^___^

(31-10-2013، 13:39)♥ تیانا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 13:38)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 13:37)♥ تیانا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 13:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سختـــمــه . . .|:

وللــش بــآو . . .(((:

خـــوبی عیضـــم !!!
عضیم دیگه کیه یا ابولفضل

عَیِضَــــم . . . |:

منظــورم عـــزیـــزم هستـــش . . . |:
کی بود سوتی داد گفتم عضیم من که نبودم هان کی بود؟Big GrinBig GrinBig Grin
نـــع تـــو نبـــودی کـــه اصـــن تو کیســـتی!؟مـــن کیســتم . .!!!!

والا من کیستم اصلا وای چه ادمایی پیدا میشه عیضم و میگه عضیم بد میندازه گردن من خاک برسرم
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - TinaMk - 31-10-2013، 13:45

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان