(31-10-2013، 13:56)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منظورم رُوزی
(31-10-2013، 13:55)♥ تیانا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-10-2013، 13:53)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.روزی هالا گرفتی من نبودم افتخار دوستی میدی؟
(31-10-2013، 13:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-10-2013، 13:50)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رُزی . .^___^ . . . . عشقـــم خــوبـــی !!
تو همونی نیستی ک صبا ازش متنفره ماشالله رو هم ک نداری سنگ پا قزوینی |:
ایسانی ^_^*
خوبم تو خوبی جیگر ؟
بچه ها اخه من تازه تو گفتگوی تازه اومدم جوگیرم دلم میخواد باهمه بدوستم
روزی ؟ :|
(31-10-2013، 13:56)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منظورم رُزی
(31-10-2013، 13:55)♥ تیانا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-10-2013، 13:53)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.روزی هالا گرفتی من نبودم افتخار دوستی میدی؟
(31-10-2013، 13:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-10-2013، 13:50)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رُزی . .^___^ . . . . عشقـــم خــوبـــی !!
تو همونی نیستی ک صبا ازش متنفره ماشالله رو هم ک نداری سنگ پا قزوینی |:
ایسانی ^_^*
خوبم تو خوبی جیگر ؟
بچه ها اخه من تازه تو گفتگوی تازه اومدم جوگیرم دلم میخواد باهمه بدوستم
روزی ؟ :|