01-11-2013، 20:38
(01-11-2013، 20:33)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-11-2013، 20:25)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
روزگاریست وارونه...سرزمین باشکوه دیروز ، سرزمین خرابه های امروز. انگار سال هاست که کمر گربه راست نشده. سال هاست که کنده اند و برده اند و خورده اند. گویی بیش از سه صد سال است تاج فرمانروایی خویش را بر جهانیان ندیده.
اما مشکل از کجاست که شیر دیروز شده گربه ی امروز؟ از بیگانگان زالو و کفتار هست؟
گفتن که از ماست که برماست و ما هم می گوییم که از ماست که برماست. یادمان رفته که اینده ساختنی است و ما هستیم که آن را میسازیم ، چه برای خود و چه برای فرزندانمان. پس به جای فرار از مشکلات و انداختن تقصیر ها بر سر هم ای کاش دست به دست هم و ب امید به فردایی روشن ، خودمان اغاز کنیم و منتظر دیگران نباشیم. نگوییم بوروژوازی و بروکراسی دیواری است مانع از دست یابی به فردای روشن ، نگوییم ما کاره ای نیستیم ، نگوییم دیگران خورده اند پس چرا ما نخوریم.
ایا دگرگونی در ساخت و بافت جوامع به دست نخبگان و از بالا انجام می شود یا بر اثر تحول در زمینه و بستر اجتماعی و از پایین؟
در دو سده ی اخیر برخی از نخبگان سیاسی ایران می خواسته اند در ساخت و بافت جامعه ای که بر صدر آن قرار می گرفته اند دگرگونی ای انجام دهند که گویی در نقلاب میجی ژاپن انجام شد. نمونه ی بارز آن میرزا تقی خان امیر کبیر است و پیش از او میرزا ابوالقاسم قائم مقام و پس از او دکتر محمد مصدق. این سه تن نه درخواست و اراده تنها بودند و نه در نتیجه ای که عایدشان شد. پس درس بگیر ای ایرانی که ایران بی ایرانی نه می تواند بماند و نه می تواند فرج یابد. لیاقت ما آن چیزی هست که اکنون داریم و اگر ارزو های بزرگ تری داریم پس باید لیاقت و به تناسب تلاش بیشتری داشته باشیم.
بیهقی فرمودند: هر کس از این حکایت بتواند دانست که این چه بزرگان بوده اند. و همگان برفته اند و از ایشان این نام نیکو یادگار مانده است. و غرض من از نبشتن این اخبار آن است تا خوانندگان را فایده یی بحاصل آید و مگر کسی را ازین بکار آید.
پس ای ایرانی به آن چه بیهقی بفرمودند اندیشه کن و بجوی پند ها و اندرز های تاریخ را و تلاش کن برای فردایی روشن. دیگر کاری نکنیم که حسنک را بر دار کنند و مصدق را زندان کنند و امیرکبیر را تیغ زنند گویی ایرانی چاه غیرتش خوشکیده و سرش به زیر آمده.
ایران و ایرانی از هم جدا نیستند.
عـــــــــــآلـــــــــــــی بـــــــــــود (((:
چی توقع دارید!! همینم از سرتون زیادیه والا . . من همین الان یه موضوعش میکنم ^___^
(این کارم پاچه خواری هم نیستا گفته باشم . . /: من فقط میخوام نویسنده بشم همین . .
نویسنده شدن هم نیازی به پاچه خواری ندارع)