01-11-2013، 20:54
(01-11-2013، 20:52)сÜтε Đévìł ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نیگم . . .فک کردی میگم . . خو اشتباع فک کردی . . ^____^
(01-11-2013، 20:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-11-2013، 20:48)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: بـــعـــله چجــورمم فقــط مسئلـــه رو با دقت نمیخونه |: . . . .خودم حل میکردم راحت تر بودم |: . . . .
یکی نی بهش بگه حواست کجاس دقیقا . . -____-
خانوم محترم! من اون واژه رو ندیدم! خو چی کار کنم؟ اصن اون واژه رو ندیدم. باز خوبه ندیدم و چیز دیگری به دست اوردم چون هی با خودم می گفتم این ایسان چه بچه ی درس نخونی هست که اینو نمی تونه حل بکنه!
توی پ.خ هم گفتم. من اصلا راه حل چیزی رو که 5 سال پیش حلش کردم رو یادم نمیاد.
/: بیا منو بخور ایش . . . |:
بــعـــله حق باشماس
ازکجا فهمیدی که من درس نمیخونم ^___^ خعلی باهوشیـــآع . . . افتخار میکنم به همچین برادریع . . . ((:
(01-11-2013، 20:50)сÜтε Đévìł ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آیسان چندمی؟؟؟
یکی مونده به آخر|: . . .فرید نمیگی چندممآآآآ . . /:
خو نگو....