(03-11-2013، 16:54)♥ تیانا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دختر عموم یه دوس دختر داره بعد فامیله دوس دخترش به اون میگه که شماره ی منو از پسر عموم بگیره اونم میگه ندارم راست میره پیش پدرم ... پدرمم چهار چشمی حواسش به منه ... موتور ندارم کامپیوتر رو هم که از مدرسه تا الان دست به کتاب نزدم یعنی حتی کیفمم رو هم در نیاوردم ... مادرم دلش برام سوخت دید دارم افسردگی میگرم بم اجازه داد کامپیوترو وصل کنم ووو...
(03-11-2013، 16:53)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هه مگه وصل نبوده حالا چرا اعتصاب کردی
(03-11-2013، 16:52)♥ تیانا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ولی من ندارمـــــــــــ
(03-11-2013، 16:50)گل رز * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.توباکی هستی؟
ممنون
اره من ایمان
داغونه داغونم ... از صبح تا الان اعتصاب کردمـــ ... الانم دلشون به حالم سوخت کامپیوتر و وصل کردن
هیشکی نفهمید چی گفتم نه ؟
ولش کنین یکم قاطی ام
پگاه گمشو بیا تو یا هی مارو نگاه نکن ... شایدم کامپیوترشو روشن گذاشته رفتهع