09-11-2013، 17:10
(09-11-2013، 17:01)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-11-2013، 16:57)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بعــــلــــــــــه |:
(09-11-2013، 16:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تا حالا 20 ساعت یه کله درس خوندی؟؟؟:|
(09-11-2013، 16:48)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تاحالا 9تا پاورپوینت یک جا درست کردید؟؟؟:|
آموزش و پرورش مشهد رفت زیر سوال:|
بعــله مــن . .!!! |:
تــآحـــآلــآ صــد صفحــه حــتی بیشتــر از صــد صفحــه . . تحقیق در آوردی . .!؟ |:
بعــدش هــم بــری استــآن و قبــولت نکنــن . . |:
بعــدشم پــآورپـونتت نخونـــه . . .چــه حسی پیــدآع میکنــی . . |: !؟
بعــدشم فقــط و فقــط بخــآطر یــه نمــره قبــول نشــی . . |:
الـــآن بــآیـــد مــن معــروف میبــودم . . . -___-
نمیــدونستین بــدونید . . |: بیشــتــرع از همـتــون کــآر کـــردم . . |:
تاحالا رفتی سرکلاسی بشینی که 360 دقیقه فقط برات شر و ور تف بدن؟؟؟:|
تاحالا از فرط خستگی اتوبوس اشتباهی سوار شدی که بعد مجبور بشی 2 برابر راه رو پیاده بیای؟؟؟:|
تاحالا شده 8 ساعت برای ساخ 1 پاورپوینت وقت بزاری؟؟؟:|
تا حالا....:|
(09-11-2013، 16:54)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
2 ساعته دارم دنبال اواتار میگردم:|
هیچی پیدا نکردم:|
بعد با کلی ذوق و شوق این عکسه رو برای آواتارم گداشتم:|
برداشتن میگن :|
آشغاله:|
تو چش نیست:|
این روحیه تعریف و تمجید کردنتون منو کشته:|
میخوای بهت بدم |: ؟
(09-11-2013، 16:53)Justin-1994 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.): میری ایشاالله . . . .(:
(09-11-2013، 16:48)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-11-2013، 16:46)Justin-1994 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-11-2013، 16:44)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[quote='Justin-1994' pid='1238710' dateline='1384004607']
سلام..منم هستم
آیسان هستی؟؟؟
بــلی. . . هستــم . . . /: (:
آخ جون ..وقتی گفتی میری غصم گرفت..
چه خبراااا؟؟؟ ^ـــ^
(: سلـــآمتی . .u چـــه خبــرآع . . ./: !؟
منم که کلی خبر دارم..
دیشب قرار بود با یکی از دوستام بریم بیرون ساعت 8 شب.. اما کنسل شد..
امشب میریم
آره.. امشب دیگه حتمی ا ا ..
چند روز پیش یه گربه دیدیم.. خیلی باحال بود.. رفتم براش گوشت خام و جوجه کباب پخته و سوسیس آوردم دادم بهش همرو خورد.. بعدش بغلش کردم .. کلی نازش کردم.. واسش موزیک گذاشتم.. تازه براش اسمم گذاشته بودم"مایکل".. خلاصه یه چند ساعتی سرگرم بودم باهاش.. آخره کاری دستم و 3 تا چنگ انداخت و رفت..

یعنی اعصابم خورده.. به هیچ وجه نمیشه به گربه های خیابونی اعتماد کرد..
ولی خیلی بامزه بود..