(11-11-2013، 15:40)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مگه قبلا لری گفتی که الان فارسیه فارسی گفتی؟
(11-11-2013، 15:36)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الان فارسیه فارسی میگم ... چه کسی در این جمع هست که میتواند سِــنج ، تَبل ، بآس (( تبل بزرگ )) ، پوست بز (( یه نوع تبله که روش پوسـت بُز میکشن )) بزند
(11-11-2013، 15:35)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
همــه بآیــــــــــــ.... خدافس ...
تا نرفتم یه سوال کنم .... کسی اینجا تو دسته تبل ریز ، باس ، پوست بز ؛؛ سنج ؛؛میزنه >؟؟؟؟
ترجمش کنی جوابتو شاید بتونم بدم
باااااااااااو
(( یه چیز بگمـ؟؟ )((خیلــی مُخی ))
من برمــ .... بای همــهـ

نظر لطفته

(11-11-2013، 15:42)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببخشید
(11-11-2013، 15:39)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-11-2013، 15:37)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.لاف نزن دیه تو بچه شط نیستی
(11-11-2013، 15:35)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-11-2013، 15:33)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
داغـونـ شده!
چیع؟
قیمت نفت!!
خب گفت وگو دیـه!!مو خودُم بَچـّه شَطُّم
راسی تو کیستی؟نازی توئی؟
خب حالا!!
ای بابا هروقت منو میبینی همینو میگی هزاران بار!!من پریا هستـــم دوست صمیمیه نازنین این گفت این نامو بذارم تا هرکس منو میبینه به یادش بیفته!!