امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

معجزه ای از امام حسین علیه السلام در روز عاشورا

(21-11-2013، 18:09){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازم ميگم اونجور كه دوست داشته باشم صحبت ميكنم
چرا افراده زيادي رو كشته و من با كسايي كه از تاريخ چيزي سر در نميارن حرف نميزنم
ميدوني  يك موش كور كه جايي رو نميبينه فقط دنباله بويي ميره كه از قبل واسش تايين شده الانم تو دقيقا همينطوري اي،يك انساني كه بهت از كودكي يك دين ارث رسيده و ميگن اين بهترين دينه و كامل ترين دينه و پيشوايانش برترين انساناي جهانند و مسيحيت دينش تحريف شده ، يهوديان بدترين ادماي جهانند و بي دينان نيز كافرند و شيطان پرستان ه
م اشغال ترين موجودات بشرند در حالي كه سره سوزني در موردشون تحقيق نكردي و حتي دين خودتم به خوبي نميشناسي
تو این حرفایی که به من میچسبونی رو از زبون من شنیدی؟
امام علی هیچ جنگی رو شروع نکرده.یهودیا خودشون شروع کردن.تو جنگم که انتظار نداری آدم وایسه و هیچی نگه.باید با دشمنت مقابله کنی.
چرا اونور قضیه رو نمیگی که تو همون جنگ یهودیام مسلمونا رو کشتن.
نخیر دین من این حرفایی که تو میگی رو نمیزنه.دین من به هیچ دین و مذهبی توهین نمیکنه.همه ادیان واقعی دنبال همه.هر دینی کامل کننده دین قبلشه.دین من هم آخرین دینیه که اومده و ادیان قبلیشو کامل کرده.هیچ چیزی هم از ادیان قبلش حذف نکرده.بازم میگم ادیان واقعی مثل یهودی و مسیحی.دین من با یهودیا مشکل نداره با صهیونیست های شطان پرست مشکل داره..چون دینشون و خداشون ساختگیه.
من موش کور نیستم آقا...دین من ارثی از خانوادمه ولی هیچوقت چیزی تو خانوادم به من تحمیل نشده.من با کمال میل دینمو پذیرفتم.تو هم اگه دین منو قبول نداری شاید به خاطر اینه که هیچی نمیدونی.تو هم از اون دسته آدمایی هستی که یه طرفه به قاضی میرن و راضی برمیگردن.اگه راجع به دین من اصل همه چیز رو میدونستی اینجوری قضاوت نمیکردی.
تو اسلامی رو دیدی که آدمای سطحی نگر بهت نشون دادن.اسلام چیزی نیست که تو میبینی.حقیقتش فرق داره.
دیگه به من ربطی نداره که تو دوست داری درکش کنی یا نه.چون آدم تا چیزی رو نخواد انجامش نمیده.
تا حالا دو کلمه قرآن خوندی؟؟تا حالا از خودت پرسیدی چرا بعضی از مسیحیا و یهودیا با خوندن قرآن مسلمون شدن؟؟
در هر صورت بحث من با شما تموم شد .البته ممنون که این وسط توهین نکردی.البته به جز این آخریه که گفتی موش کور...من موش کور نیستم.چون دینمو خوب میشناسم...
معجزه ای از امام حسین علیه السلام در روز عاشورا
 سپاس شده توسط s.amiri

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  یاران امام زمان (عج) پس از ظهور چند نفرند و عدالت در دنیا چگونه محقق می‌شود؟
  الکی مثلا بعضیها منظر امام زمانن
  شرايط ظهور امام زمان (عج)
  بیست سخن از امام حسن (ع)
  امام جمعه رامسر در خطبه های نماز جمعه ۲۲ تیر ۱۴۰۳
Snowman سخنان امروز ۱ تیر ۱۴۰۳ امام جمعه رامسر در نماز جمعه
Science بیست سخن از امام رضا (ع)
  نظر امام علی راجع به عمر ابن خطاب
  بیست سخن از امام صادق (ع)
Star بیست سخن از امام حسین (ع)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان