22-11-2013، 11:16
(19-11-2013، 14:16){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-11-2013، 15:48)mity pity نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منظورم اينه كه اين چه حرفيه؟تو زني تو يك شيري نبايد بازيچه ي دست و اين و اون باشي تو ميخواي خودتو بپوشوني كه يك مرد تحريك نشه؟ميخواي تا اخره عمرت فقط به عنوان يك بازيچه ازت استفاده كنن؟
(17-11-2013، 12:50){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لطفا با دينتون اسمه ايران رو نياريد كه بالا ميارمايران 100ها مليت مختلف داره از مسلمون تا شيطان پرست و بي دين
من به شخصه به اسلام اعتقاد ندارم و دوست دارم وضع جامعم اينجوري باشه
(17-11-2013، 11:39)mity pity نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پس سعي كن تا اخره عمرت يك وسيله بموني
دیگه کاری از دستمون بر نمیاد میسپاریم دست خود اقا . مرسی عزیزم عالی بود
(17-11-2013، 10:58)ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دوست خوبم حفظ ایمان اقایون هیچ ربطی به ما خانوما نداره ما وسیله ی امتحانیم برای اونا
ســـــــــــپاس
لعنت به این زنایی که نمیذارن مردا تو این مملکت ایمانشونو حفظ کنن!
الان منظور شما از این حرف چی بود
من میگم کسی حق نداره ما خانومارو محدود کنه اقایونم بدنیست یه کم اون چشاشونو درویش کنن به نفسشون حاکمیت داشته باشن