نظرسنجی: شومـآ از کـودوم شخصیـت بیشـدر خوشـتون می عـآد ؟×..
این نظرسنجی بسته شده است.
آقـآ صـابـر
15.83%
44 15.83%
ملـودی
8.63%
24 8.63%
فریـد
15.83%
44 15.83%
پویـآ
7.19%
20 7.19%
شـآدی
10.43%
29 10.43%
رُزی
9.35%
26 9.35%
پریـآ
7.19%
20 7.19%
شیـوآ
9.35%
26 9.35%
صبـآ
8.27%
23 8.27%
نفـس
7.91%
22 7.91%
در کل 278 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

.. " دآســتآنـ ــ هـآیِـهـِ فِلـَـش خـُور " ..

(23-11-2013، 15:20)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب من اومدم با سری جدید با نام "ملکه طبیعت" قسمت یکش :

دیدن که چی شد . راهزنا تموم شدن حالا که هممون وارد مرحله اول جادوییمون شدیم , باس ملکه طبیعت بیاد که کمک و کاملمون کنه و فعالیت های مارو بررسی کنه . 

اقا صابر روز بعد از پیرویمون به هممون گفت : باید خیلی درست رفتار کنید . اونها قوی ترین افراد هستن . ملکه طبیعت جادوی زیادی رو داره . اگه اراده ای کنه حتما انجام میشه . و اگر فلشخور همونطور باشه که به میل و صلاحش باشه ، پاداش خوبی نصیب همتون خواهد شد . البته بدونید ملکه طبیعت بر پاییه ی صلح و. ارامش از جادوش استفاده میکنه و اون قصم خورده که هیچ وقت از قدرت هاش غیر از جلوگیری از بدی ها استفاده نکنه .

چن ساعت بعد ملکه پروانه ی بزرگ اومد!این شکلی بود :

.. " دآســتآنـ ــ هـآیِـهـِ فِلـَـش خـُور " ..

بعد به ما گفت : درود بر همه ی مردم در فلشخور . تو این مدت شنیدم که خیلی زحمت کشیدید . و همچنین فهمیدم که وارد اولین مرحله جادویی شدید . همکارانه من به شما یاد میدن که چه جور ازش استفاده کنید . فعلا میخوام با پادشاهتون حرف بزنم .
ما همه رفتیم البته اقا صابر به پریا گفت بمونه . (چون جادوگره)
البته من هم موندم . بقیه بچه ها رفتن واسه تمرینات ولی من رفتم تو یه دیوار قایم شدم!Tongue
اقا صابرگفت : ملکه ی طبیعت باعث افتخاره شما به سرزمین ما بیاید . ایشون که کنار من نشستن اسمشون پریاس . جادوگرن و البته جوان . امیدواریم بتونه روزی مثل شما بشه و مهارت هاش کامل .
-پس شما هم به جادو علاقه دارین ؟
-راستش ، زیاد نه . فلشخور از اولین روز ساخته شدنش حکومتی بی جادو بوده . ما جادو رو رواج میدیم اما در موارد بسیار بهرانی ازش استفاده میکنیم . نیروی مهربانی در برابر شرارت قوی ترین سلاحه فلشخوره که تا کنون پیروز بوده است .
اشک در چشمان ملکه و پریا جمع شد . هیچ وخت نخواهیم فهمید چرا گریه کردن. ملکه گفت : بلی . بنده نیز با نظرات شما موافقم . فلشخور به خوبی و استفاده از هنرهای نظامی و امکانات دیگرش معروفه نه به جادو . ولی من در تلاشم که به پریای جوان فنون جادویی رو یاد بدم که اگر نیازمند شدید بتونه کمکتون کنه .

موقع رفتن ملکه که بیاد به اوضاع دیگه رسیدگی کنه یهو گفت : انگار فقط شما اینجا نیستید . کسی در دیوار پنهان شده است .
ترس منو گرفت ! مردم یعنی .SadBig Grin

ملکه اومد منو از تو دیوار اورد بیرون و گفت : گوش دادن به سخنان دیگران که به شما مربوط نیس کار غلطیه خانوم شادی .
من بغضم درومد دَر رفتم قبل از اینکه اقا صابر دعوام کنه!Big GrinBig Grin
و از اون طرف . همه به غیر از نفس و ماکان که باید بیشتر به او
اَحسَنتُم
 سپاس شده توسط Apathetic

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: .. " دآســتآنـ ــ هـآیِـهـِ فِلـَـش خـُور " .. - τοxικ - 23-11-2013، 15:31

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان