امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

این جیگرا ماله خودمن (جو گیری!)

(23-11-2013، 18:52)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-11-2013، 18:40)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-11-2013، 18:36)پردیس کاظمی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-11-2013، 18:30)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-11-2013، 18:28)پردیس کاظمی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مردم از بیکاری نمیدونن چیکار کنن

بی کیفیت
به مدیر میگه تاپیکت بی کیفیته! kaffe2
برو بخون ببین تاپیک بی کیفیت چیه و این جا چرا نامش تالار طنز هست

مگه مدیرا از اسمون اومدن که همه موضوعاش عالی باشه من که اصلا نخندیدم

در ضمن من از اون دستمالایی نیستم بیام از پست های مدیرا تعریف کنم و میدونم اینجا دستمال خیلی زیلده نگران نباش همه اون دستمالا میان نظر و سپاس میدن

اینم پست یکی از مدیرا هستش تکراریه ولی همه سپاس و نظر دادن جای جالبش اینه که  خودش قبول نمیکنه تکراریه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=35632&pid=1271570#pid1271570
چه ربطی داره؟ شما نخندیدی و اصن این مطلب کاملا مسخره هست. شما برو لینک زیر رو بخون تا بفهمی بی کیفیت یعنی چی.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=37411
درباره ی بسته شدن تاپیکی هم اعتراضی دارید برید به تاپیک مربوطه که در بخش مربوط به انجمن هست.
نقل قول: به نکته ی ظریفی اشاره کردی فرید خودمونیم صب تو مدرسه چی بت دادن بچه ها زدی اینطوری شدی؟این جیگرا ماله خودمن (جو گیری!) این جیگرا ماله خودمن (جو گیری!)
خو ادای یه سری از شما دخترا رو در آوردم دیگه!
هیچم اینطوری نی Dodgy
من اصلا این کارارو نمیکمDodgyDodgy
دخترم هستم تازهSleepy
فقد یه رده حرفه ای تر عمل میکنمBig GrinBig GrinBig Grin

بـــــــــآو ایول
پاسخ
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، FARID.SHOMPET ، Wєιяɗ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: این جیگره ماله خودمه - "K!nd~G!Яl" - 23-11-2013، 19:09

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان