امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

این جیگرا ماله خودمن (جو گیری!)

(23-11-2013، 21:57)lovein نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-11-2013، 21:49)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-11-2013، 21:44)lovein نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-11-2013، 21:41)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-11-2013، 21:39)lovein نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی بره به آدام بگه باهام آشتی کنه اونو یادم رفته بود بهتون معرفی کنم . باهام قهر کرد و رفتcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingSadUndecided
اینه آدام
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخـــیـــ

آدامDodgy

باز تو خودتو لوس کردی

با دوست من قهر میکنی؟؟

خیلی غلط میکنیDodgy
باور نمیکنی DodgyHuhبرو از آرشام بپرس جلو اون گفت چهههههههههههههه قدر دوسم دارهRolleyesHeart
خواهشا اونو از من ندزد.

(23-11-2013، 21:42)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-11-2013، 21:39)lovein نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی بره به آدام بگه باهام آشتی کنه اونو یادم رفته بود بهتون معرفی کنم . باهام قهر کرد و رفتcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingSadUndecided
اینه آدام
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه من میرم باهاش بحرفم
ستاد رساندن زوج های عاشق به همBig Grin
مرسی آشتی کردیم اگه خودم میگم داداششو برات جور کنهTongueBig Grin

باشه میشیم جاری از الان حواست باشه رابطمون بهم نخوره ها

نمیخواد حرفی به آدام نزن خودم میرم از دلش در میارم .فقط اول باید برم پیش شادمهر دلش و بدجور شکوندم.
فعلا بای من رفتم پیش شادمهر :2gw1::2gw1::2gw1::2gw1:ru1ru1ru1ru1ru1ru1

باشه برو موفق باشی
بهت خوش بگذره
پاسخ
 سپاس شده توسط "K!nd~G!Яl"

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: این جیگرا ماله خودمن (جو گیری!) - чернаяЛуна - 23-11-2013، 22:00

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان