بچه ها من میرم دیگه
شنبه امتحان علوم دارم
زبان هم کلی مشق داریم
تست هم که باید بزرنم
فارسی هم باید بخونم
واییییییییییییییییی
چه قدر درس دارم
همش تغسیر این ساختن مدرسه ی تیزهوشانه
اصلا کی تیزهوشان رو ساخته؟
که ما باید قبول شیم؟
ووی چه قدر من حرف میزنم
بدرود
شنبه امتحان علوم دارم
زبان هم کلی مشق داریم
تست هم که باید بزرنم
فارسی هم باید بخونم
واییییییییییییییییی
چه قدر درس دارم
همش تغسیر این ساختن مدرسه ی تیزهوشانه
اصلا کی تیزهوشان رو ساخته؟
که ما باید قبول شیم؟
ووی چه قدر من حرف میزنم
بدرود
(28-11-2013، 12:36)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چیه تو رو دیدم؟
(28-11-2013، 12:33)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.وایسا الان بت میرسم^_^
(28-11-2013، 12:32)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ولی الان من یکی بیشتر شدم
(28-11-2013، 12:29)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مبالغه نکن:|
(28-11-2013، 12:26)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گرم0_0
نکنه سردته...من تو تهرانم دارم میپزم
(28-11-2013، 12:29)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره^_^
(28-11-2013، 12:26)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چرا چشات چهارتا شد اینجا خیلی گرمه عزیزم
گرم0_0
(28-11-2013، 12:28)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تا حالا ده بیس بار به ارسالات نگاه کردم دیدم ارسالامون اندازه ی همه
عع=)
راس میگی=)
نکنه ما دوقلو هستیم؟
امکانش هس^_^
ت منو دیدی؟ 0_0

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)