16-06-2012، 20:38
(آخرین ویرایش در این ارسال: 16-06-2012، 20:51، توسط frozen✘girl.)
(16-06-2012، 20:08)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب خب خوشالی که الان رو صندلی هستی؟؟
نظرت درمورد اینا چیه؟
خودم:دوست گلمی زن گمج خودمونی...![]()
علی:گمج داداش من خیلی بامزه اس
سارا:دوست گلم ماله خودمه به تو هم نمیدمش......![]()
سلطون:بهترین پسره سایت خیلی هم دوسش دارم اصلا بهترین پسره دنیاست.....گل گلاست..شکمو...
ملیکا:نزنی مارو........
نازنین:خیلی ناز مثل اسمش...
فهیمه:دوستی خودمه دوسش دارم یه عالمه.......
نازگل:زن سروش..نازگل بهترین گل دنیاست.....
ستاره:زیاد نمیشناسمش...
ندا:گیتا جونمونه.......
سروش:داداش بداخلاق..امروز اشکو تو چشام پر کرد...
![]()
نیوشا::498::498:دختر ماهیه....
حمیدرضا:اینم داداش باحال خودمه خیلی خوفه...
.ali.:پسره خوبیه....:491:
حمید(fire pist)ا حمید دوستدارم بزنمش...
(16-06-2012، 20:13)Newsha ti ti نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
-چقد پول داری؟126تومن دارم...
2-با پولات چیکار میکنی؟(اگه میشه لطف کن بگو کجا قایمش میکنی؟و...آدرس خونتونم بگو شبا ساعت چند می خوابی؟در داره اونجایی که قایمش می کنی یا قفل؟با چوب یا سوزن باز میشه؟) تو کیف پولم تو کیفمهساعت 12 میخوابم...
نه بابا راحت باز میشه تو کیفمه
![]()
3-اهل پس انداز هستی ؟بدجوری.......
همه اش میره شارژ
4-چقد پس انداز داری؟منظورت تو حساب بانکیمه یا پیش خودم...
؟؟؟
5-اهل التماس کردنم هستی یا نه؟ مونده واسه چی باشه ولی یه جورایی مغرورم ولی واسه عشق چرا میکنم التماس که نرووووووووووووووووووووو
6-چه چیزی باعث عصبانیتت میشه؟ :vil: کار های بدی که انجام دادم هی بزنن تو سرم.....
.چه قدر به به اطرافت توجه میکنی ؟ ( دقتت بالاست یا نه )خیلــــــــــــــــــــــــی
2.چه سازی رو دوس داری ؟ساز دهنی........
3.اگه امکانش رو داشته باشی حاضری بی خیال خانوادت شی بری فرنگستون برای تحصیل و زندگی ؟آره.......
حاضری با شخصی ازدواج کنی که تحصیلاتش ابتدایی باشه ؟ اما از هر نظر دیگه ایده آل باشه ؟چرا که نه......
من تا صبح می سوزونمت:rum::rum:باشه.....
(16-06-2012، 20:33)Newsha ti ti نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
-خاله سوسکه زن کی شد؟زن دوست پسرش شد....
2-چرا میگن مرگ شتریه که در خونه ی همه می خوابه خرس قطبی بهتر نیست؟ شتر بهتر بلده بخوابه.......![]()
3-اینو لطفا جواب بده نگو برو از اینجا و اونجا پیدا کن"فرق ماشین کاربراتوری و انژکتوری چیه؟"چی میگه.........
4-چرا پینوکیو وقتی دروغ می گفت دماغش دراز می شد زبونش دراز نمی شد؟چون از دماغش چوب خوبی برای هیزم به دست میاد...![]()
1-يك جوك بگو يكم بخنديم!(بدون سانسور)نیوشا.......
2-زن ذلیل زن ذلیل که میگن تو یه جمله بگو ببینم یعنی چی؟یعنی خاک برسره مرد شده
3-فرض کن سوار ماشینت هستی یهویی میزنی به یه نفر گواهینامه هم نداری میدونی که طرف مرده بگیرنت اعدام میشی فرار میکنی یا میمونی ؟ چرا !؟خودکشی میکنم فرار میکنم دیگه چون اعدام مشم
4-اگه شب خوابت نبره چه کار می کنی؟بقیه رو هم از خواب بیدار میکنم...
5-تا حالا شده رو حرف پدر مادرت حرف بزنی بد سزاشو ببینی ؟اره....
6-خرافاتي هستي؟؟؟چقدر؟اصلا اعتقاد به روح و جن و فال و طالع خرافاتي بودنه؟ خیلی عاشق اینطور چیزاممممممممم
-خاله سوسکه زن کی شد؟
2-چرا میگن مرگ شتریه که در خونه ی همه می خوابه خرس قطبی بهتر نیست؟
3-اینو لطفا جواب بده نگو برو از اینجا و اونجا پیدا کن"فرق ماشین کاربراتوری و انژکتوری چیه؟"
4-چرا پینوکیو وقتی دروغ می گفت دماغش دراز می شد زبونش دراز نمی شد؟
1-يك جوك بگو يكم بخنديم!(بدون سانسور)
2-زن ذلیل زن ذلیل که میگن تو یه جمله بگو ببینم یعنی چی؟
3-فرض کن سوار ماشینت هستی یهویی میزنی به یه نفر گواهینامه هم نداری میدونی که طرف مرده بگیرنت اعدام میشی فرار میکنی یا میمونی ؟ چرا !؟
4-اگه شب خوابت نبره چه کار می کنی؟
5-تا حالا شده رو حرف پدر مادرت حرف بزنی بد سزاشو ببینی ؟
6-خرافاتي هستي؟؟؟چقدر؟اصلا اعتقاد به روح و جن و فال و طالع خرافاتي بودنه؟