(02-12-2013، 14:37)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حالا یک ساعت واسه این باید توصیح بدم
(02-12-2013، 14:36)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برا چی تعطیل کنن؟؟
(02-12-2013، 14:33)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نمی دونم چرا مدرسمون رو تعطیل نمیکنن
(02-12-2013، 14:31)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-12-2013، 14:30)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فک کردی اینجا زلزله اومد یا تهران؟
فكر كردم زلزله اومد يه چيزشد خداي نكرده
وللش
من در استان بوشهر شهر برازجان زندگی میکنم که زلزله اومده و پس لرزه ها هم تمام نشده به همین دلیل ما تو مدرسه چون خطر ناکه تو حیاط میشینیم و چون اینجا خیلی گرمه ما نزدیک بود این شکلی شیم

(02-12-2013، 14:42)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخخخخخخخخخخخخخخخ
خدا كنه تا دوماه ديگه خوب نشم

همین الان یه پس لرزه زد

زله ترک شدم