(02-12-2013، 15:40)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من ومونا حوصلمون سر رفت اینجا صندلی داغ درست کردیم ایشکال داره؟
(02-12-2013، 15:37)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-12-2013، 15:35)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عزیزم من اومد اینجا اومد به مونا جواب بدم بعد به تو جواب بدم یه لحظه سب کن
حداقل خدافسی کنید
(02-12-2013، 15:37)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام ...
|: . . زمــآنِ قـَـدیم دخـتـرآش اســمِ شـوهَر کــِه میــُومَد از خجـآلــت سُـرخ میشـُـدَن!! . . حــآلــآ . .دوره زَمــونه عَوض شـُـده!!×!! |:
دیگه صندلی داغه دیگه مجبورم جواب بدم
|: اینجـآ صنـدلی دآغ نـی خـو . . /: !! بـرو تـو صنـدلی دآغ درخـوآست بـه تـآ نـوبتت بشه و همه ازت سـوآل کنـن!! ((: >___0
(02-12-2013، 15:42)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره الان من به خودم سپاس دادم
ســآیت بعضــی اوقـآت قـآطی میکنـه*!*