02-12-2013، 19:33
(02-12-2013، 19:32)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-12-2013، 19:31)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این نخود چکارس
(02-12-2013، 19:29)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این بشر بشر که نه اخه ادم یا انسان هم نیس این باید ادم شه
(02-12-2013، 19:28)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-12-2013، 19:24)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اخه شوخی هم حدی داره این اقا اقا که چه ارز کنم این پسره بیش از حد گیرس اگه شوخی بود وقتی میدید مونا خوشش نمیاد نباید ادامه میداد
اقا قضیه چیه احمد مگه چی گفته؟
زلزله چند ریشتر بود؟
هههههههههههههههههههههههههههههه اره منو احمد سه روز با هم دعوا کردیم اونم نه از این دعوا ها خخخخخخخخخخخ کار به جاهایی کشیده بود داشتیم همدیگرو تهدید میکردیم
الانم مشکلی با هم نداریم ولی بعضی وقتا کل میندازیم
زلزله هم چه میدونم هر بار یه ریشتریه
میگم که کلا کرم داره این بشر هر روز با یکی دعوا میکنه
(02-12-2013، 19:27)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هه عب نداره ایشالا خوب میشی
(02-12-2013، 19:26)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هه چیه کارت بم افتاده؟
اقا چند روز بود عصبی بودم دئیروز مامانم قرص ویتامین ب داده بهم
امروز اونقد خندیدم شکم ددرد گرفته بودم
من ابله مرغون گرفتم
اين من وسط پيازيم