17-06-2012، 17:00
(آخرین ویرایش در این ارسال: 17-06-2012، 17:25، توسط ...Sara SHZ....)
(17-06-2012، 14:41)Beatriz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هندوانه
حفظ خواص مغذی هندوانه بهتر است آن را درجه حرارت اتاق نگهداری و مصرف کرد.
به گزارش هلثدی نیوز پژوهشگران در یک بررسی به مقایسه میزان مواد آنتیاکسیدان اصلی در هندوانههایی که برای دو هفته در یخچال یا درجه حرارت اتاق نگهداری شده بودند، پرداختند.
دکتر پنهلوپه پرکینز-ویزس متخصص فیزیولوژی گیاهی از پژوهشگاه کشاورزی جنوب مرکزی آمریکا سرپرست این تحقیق گفت:"ما از نتایجی که بدست آوردیم شگفتزده شدیم. میزان لیکوپن در هندوانه بریده نشده در دمای اتاق به طور متوسط 20 درصد افزایش یافته بود و میزان بتاکاروتن دو برابر شده بود."
گوشت قرمز هندوانه مانند گوجه فرنگی حاوی مقادیر زیادی لیکوپن،رنگدانهای آلی از خانواده مواد شبهکاروتنی است که رنگشان از زرد تا قزمز تیره متفاوت است. بتا کاروتن –یک ماده شبه کاروتنی دیگر- نیز به مقدار کمتر در هندوانه موجود است.
این مواد که جزء آنتیاکسیدانها به حساب میآیند مولکولهای فعالی به نام رادیکالهای آزاد را که در واکنشهای شیمیایی در بدن تولید میشوند و در ایجاد بیماریهایی مانند سرطان دخیلند خنثیمیکنند.
این بررسی نشان داد که میزان لیکوپن در هندوانه به درجه حرارت نگهداری آن بستگی دارد. درهندوانههایی که دو هفته در دمای اتاق نگهداری شده بودند میزان لیکوپن بسته به نوع هندوانه بین 11 تا 40 درصد افزایش یافته بود.
این هندوانهها پوست نازکتری پیدا کرده بودند و رنگ گوشتشان تیرهتر شده بود که نشان میداد رنگدانههای شبهکاروتنی در آنها بیشتر شده است. اما در هندوانههایی که در درجه حرارت پایین نگهداری شده بودند این تغییرات رخ نداده بود.
البته دکتر پرکینز میگوید:" منظور ما این نیست که مردم هندوانه را ببرند و بعد آن را در دمای اتاق به حال خود رها کنند تا بگندد. توصیه ما این است که اگر هندوانه را نبردهاید یکی دو روز آن را در دمای اتاق نگهدارید. اگر هندوانه سرد میپسندید اندکی قبل از خوردن هندوانه را در یخچال بگذارید؛ پس از بریدن هندوانه هم مجبورید آن را در یخچال بگذارید."
کارشناسان میگویند بسیاری از میوهها مثلا موز را میتوان مدتی خارج از یخچال نگهداری کرد تا هم رسیدهتر شوند و هم کیفیت مواد مغذی آنها بیشتر شود.
(17-06-2012، 14:43)vampire girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خواص البالو
واسم البالو بزار!
آلبالو یا به قول فرنگیها همان گیلاس ترش (sour Cherry) از میوههای فصل تابستان است
که هم به صورت خام به عنوان میوه، مورد استفاده قرار میگیرد و هم از آن در غذاها، دسرها و شیرینیهای مختلف فصل استفاده میکنند. البته از مربا و شربت خوشمزه آن نیز نمیتوان بهراحتی گذشت؛ به خصوص اینکه شربت آلبالو خاصیت عطشزدایی نیز دارد.
درضمن، بعضیها برای رفع تشنگی، آب آلبالو را به شربت آن ترجیح میدهند. از طرف دیگر، این میوه طبیعتی سرد دارد؛ بنابراین خوردن آن به افراد گرممزاج توصیه میشود. بهطورکلی آلبالو، سرشار از ویتامینها و املاح معدنی گوناگونی به خصوص ویتامین C و مقداری سدیم، منیزیم، پتاسیم، مس و روی است.
خواص درمانی:
- آلبالو باعث کاهش فشار خون میشود، بنابراین مصرف آن برای افرادی که دارای فشارخون بالایی هستند مفید است؛ علاوه بر این، غلظت خون را کم می کند و برای رفع مشکل کمخونی توصیه میشود.
- آلبالو خاصیت صفرابری دارد و به دفع سنگ کلیه و کیسه صفرا کمک میکند. البته میگویند اگر آب یا مربای آلبالو با کمی رازیانه مخلوط شود، برای دفع سنگ مثانه و رفعسوزش مجاری ادرار مفید است.
- این میوه، نیروبخش بوده است و اثر ضدعفونیکننده بر رودهها دارد و در ضمن ورم معده را نیز کم میکند.
- آلبالو به طور کلی برای درمان رماتیسم، تصلب شرایین، نقرس و پیوره دندان مفید است.
- با توجه به اینکه آلبالو قندخون را کاهش میدهد، دیابتیها میتوانند آن را باخیال راحت مصرف کنند.
- این میوه ادرارآور بوده ، برای رفع ورم کلیه مفید است.
- چاقها نیز میتوانند با خوردن آلبالو خودشان را لاغر کنند. علاوه بر این، آلبالو چربی خون را نیز پایین میآورد.