05-12-2013، 23:00
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-12-2013، 23:02، توسط Shadow of Death.)
اه این سفیم وقت پیدا کرده یاسی
تو این حال خراب من دلغک بازیش گرفته بهم اس داده داره درباره شخصیت های رمان حرف میزنه
نه بابا این چه حرفیه
تو اینطور مواقع رو من چیزی اثر نمیکنه
یعنی مشکل از تو نیست از منه
تو این حال خراب من دلغک بازیش گرفته بهم اس داده داره درباره شخصیت های رمان حرف میزنه
(05-12-2013، 22:58)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-12-2013، 22:57)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-12-2013، 22:55)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اره یاسی تو بهترین دادش دنیا رو داری!!!!
نه بابا ؟؟ بچه عزیز من اومد خصوصی برم پیشش ... بای ... احمد رضا این خواهرت رو انقد اذیت نکن خدارو خوش نمیاد و... همه و همه بای .....
احمد از این برادرم یاد بگیر >_____<
بای برادر ایمانـــــــــــــــــــــــــــــــــــ(((((((((((((((((:
(05-12-2013، 22:57)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-12-2013، 22:54)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حوصله اهنگ گوش دادنو ندارم
(05-12-2013، 22:54)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-12-2013، 22:49)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هی به من میگه مثبتــــــــــ>_<
اخه یکی نیس به خودش بگه مثبتـــــــــــ>_<
پری اجی چرا دلت گرفته فدای دلت
نمیدونم اصلا یه جوریم
یه آهنگ بزار البته شاد گوش بده خوب میشی
امروز زیادی گوش دادم مطمئنم اگه بازم گوش بدم سردرد میگیرم
آجی من اصلا نمیتونم کسی رو راهنمایی کنمــــــــ>_< برم بمیرم
نه بابا این چه حرفیه
تو اینطور مواقع رو من چیزی اثر نمیکنه
یعنی مشکل از تو نیست از منه