(15-12-2013، 21:27)sharrr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب اخه خواهره من فريماسوني اصلا براي اين درست شده كه عده اي كه در اين گروه هستند از شره هرچي دين و مذهبه خلاص باشن.بعد قدمت فريماسوني خيلي قبل از تر شيطان پرستي و خدا پرستيه حتي بعضيا ميگن كه قدمت فريماسوني به زمان اتلانتيس برميگرده
زمان آتلانتیس

اون وقت این بعضیا کی هستن؟

(15-12-2013، 21:27)sharrr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب اخه خواهره من فريماسوني اصلا براي اين درست شده كه عده اي كه در اين گروه هستند از شره هرچي دين و مذهبه خلاص باشن.بعد قدمت فريماسوني خيلي قبل از تر شيطان پرستي و خدا پرستيه حتي بعضيا ميگن كه قدمت فريماسوني به زمان اتلانتيس برميگرده
راستی یه چیز دیگه مگه شما نمی گفتین فراماسیون و شیطان پرستی یکی نیست پس چرا میگی برای این درست شده نماد شیطان پرستی با فراماسیون یکسانه عقایدش یکسانه فقط تنها تفاوتش در اینه که شیطان پرستی شیطان رو موجودی بسیار کهن تر از انسان میدونه و وجود خدا رو تکذیب میکنه که کهن بودن شیطان از انسان دزسته ولی این احمقانست که وجود شیطان رو بپذیری و وجود خدا رو نه
(15-12-2013، 22:00)sharrr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اخه تو چرا دركت انقدر پايينه؟انجيل فريماسون ها 1800 سال قبل از دين محمد نوشته شده
ببین ادم باید ادب داشته باشه کسی که احترام حالیش نیست سطح درکش پایینه فهمیدین

(15-12-2013، 22:24)sharrr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اسمش رو دوستم بهم گفت و اصلا يادم نيست. و بله قدمت فراماسوني تا بل از خدا پرستي هم بوده و اين كه فراماسون ها اصلا ادم و قابيل و نميدونم چي و چي رو قبول ندارن نميدونستي؟
پس برین از دوستتون بپرسین

حرفات درس مث آیدینه
اسمش یادم نیس
یادم نیس کجا خوندمش
من 300تا کتاب دارم من چه بدونم کدومش بود
شما دارین منو مسخره میکنین واسه همین نمیگم اگه فلان کس بپرسه جوابشو میدم در غیر این صورت نمیگم

خودشم فردی با اطلاعات عمومی بالا میدونست

در حالی که از اینم کمتر حالیش بود:nea::nea::L28::L28:

بازی آنلاین
آپلود عکس

من عاشق abolfazl6173 ام
![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)