(16-12-2013، 21:38)rohamdan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بهش پیامای زیر میزی بفرست تا اون بفهمه دوست داری اشتی کنی هم اگه معلمتون دید یا نامتونو باز کرد شمارو اشتی بدهمن این روشو برای دوستم که 1روز بامن قهر بود ازمایش کردم
ممنون از راهنماییت

(16-12-2013، 21:25)پرنسس گاردنیا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یه هدیه ی کوچیک براش بخر وازش عذر خواهی کن
از راهنمایی شما هم ممنونم

(16-12-2013، 21:22)sara mobarakd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گناه اون نیست کناه مامانشه که دو دوست صمیمی رو از هم جدا میکنه اولا دوما اشتباه تو شما هم بوده که شوخی پرتاب سنگو کردین الا شوخی پرتاب سنگ یعنی چه
اگه ناظم مدرسه میدید چی
باهات موافقم!

(16-12-2013، 20:30)درد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یه کاری کن اونم بیاد معذرت خواهی کنه!!!!!!!!!دقیقا منظورت از این حرف چیه ما رو هم روشن کن لطفا
یه روز وقتی تو مدرسه تو راه پله وایساده از پشت هلش بده با مخ بیاد پایین بعد فرار کن وقتی اومدن گفتن کسی از دانش اموزا باش صمیمیه بره به خونوادش خبر بده بگو من بعد برو بگو چند روز بعد مامان پسره بهش میگه این امین هم بچه بدی نیستا و بابت قضیه قبلی برو از دلش درار و تو به ارزوت میرسی تازه اونم اومده منت کشی نه تو حال کردی:cool:
ممنون از راهنماییت

ولی اسم من امیر رضا است نه امین!

(16-12-2013، 19:46)irenealireza نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به نظر من بیشترین تاثیرو پیشنهاد من داره
از چند نفر گنده لاتی که یارو نمیشناستشون بخواه که بیان و سعی کنن یه گوشه جیبشو بزنن. بعد از یذره تهدیدو اذیت خودت عین قهرمانا بپر جلو و ازش دفاع کن. بهشون بگو جوری رفتار کنن انگار دارن بدجوری میزننت. بعدش اونا میرنو تو مثلا کتک خوردی و اونو نجات دادی. الان بهترین وقتیه که بهش از دوستیتون بگی. بگو (ما...ما دوست بودیم مگه نه؟) اونم طبیعتا میادو میگه (اره دوست بودیم) بعد بگو(الانم دوست هستیم؟) اونم میگه (اره) بعد دستتو طرفش دراز کنو بگو (قول میدی تا ابد باهم دوست باشیم؟) بقیشم که خودت میدونی
خیلی ممنونم از راهنماییت

(15-12-2013، 12:38)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نَذآر غرورت نذاره باهاش دوست شی تَمآم سعیتو بکن تا این لعنتی غرورت نذاره راحت نفس عمیق بکش و برو پیشش بگو بیا با هم آشتی کنیم
ممنون از راهنماییت

(16-12-2013، 19:05)jaid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
می دونم برات سخته ولی باید یه کادویی یا گلی ببری پیشش ازش معذرت خواهی کنیچون واقعا تقصیر تو بود
موافقم و ممنونم از راهنماییت

(12-12-2013، 21:33)درس خون انجمن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به نظر من دوستى كه قدر ٤ سال دوستى رو نمى دونه و خودش نمى تونه تصميم بگيره و مثه اين بچه ننه ها فقط به حرف مامانش گوش مى ده اصلاً ارزش دوستى دوباره رو نداره
تو هم دارى اشتباه مى كنى
ممنون از راهنماییت