18-12-2013، 22:33
(18-12-2013، 21:42)ko*minam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-12-2013، 15:42)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حتی اگهی کشورم به خاطرشون تاسیس کنن باااااااااااااازم به پای دابلsنمیرسن!!
(17-12-2013، 19:11)ko*minam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-12-2013، 14:33)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه نه نه!ss501اصصصصصصصصصصصلابا2ne1قابل مقایس نیس!!!!
(14-12-2013، 20:57)ko*minam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ولی من باکللللللللللله میرم حتی اگه جرمش حبس ابدباشه!!!!!
نهع...منم نمی رم ولی اگه کنسرت 2ne1 باشه میرم حتی اگه جرمش اعدام باشه!
نه فقط با2ne1بلکه باهمه ی گروه های کره ای!!!!
اشتباه نکن!!!!!
(15-12-2013، 14:36)sarina bieber نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.انگاراگه 100بارم اینبیبریاروبیرون کنی باااااااااازم پررویی کامل میان!!!!!!
کی میان ؟خیلی منتظرشون بودم
فقط منتظرم که بیان
و همشون ترور کنم
توبروجاستینتوببین!!!!بامززززززززززززه!!!!!:ey1::p319:
بااون جاستین ززززززززززززززززشت!
(17-12-2013، 18:20)لی مین هو3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یکی نیس همینوبگه بهشون!!!!!!
(15-12-2013، 14:36)sarina bieber نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شما بیجا میکنی هر چیم که باشن 100 برابر از جاستین بهترن خانم سارینا بییر
کی میان ؟خیلی منتظرشون بودم
فقط منتظرم که بیان
و همشون ترور کنم
(15-12-2013، 14:52)bieber fan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
الهی ک صدسال سیاه پاشون ب ایران نرسهچشم کوچولوهای احمق
زشت
پس حتما جاستین خوبهاون که حتی نمیتونه شلوارشو بکشه بالا
اشتباه نکن...!حت اون روز شبکه ی من و تو پلاس اهنگ 2ne1 i am best رو باز کرده بود و ام تی وی به خاطره تشکر از تو انی وان یه شبکه مخصوص 2ne1 باز کرده...حالا چی؟!
مطمئن باش!
(18-12-2013، 21:29)sarina bieber نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ایناازهمههههههه چی واسه مامهمترن.......
واقعا خجالت اوره به خاطر اون کره ای ها به دوستای ایرانی خودتون تو فلش خور تو هین میکنین واقعا متاسفم...
بعدشم توهین نکن تاتوهین نشنوی!!!!!!
زر زر هیچکدوم به پای 21 نیستن...هرهرکرکر