اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error




 


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

9غذا در یک کنسرو +عکس

#1
سال نوی میلادی فرا رسیده است و بسیاری از افرادی که این روز را جشن می گیرند در حال انجام کارهای خود و آماده کردن غذاهای سال نو هستند. در این میان عده ای نیز دست به کارهای خارق العاده زده و ایده های عجیب می دهند.

"کیس گادفرای" یک دانشجوی علوم غذایی است که به تازگی و در آستانه سال نو دست به کاری بسیار جالب زده است. این جوان برای آن دسته از افرادی که نمی توانند یک غذای تازه در کنار خانواده بخورند، کنسروی از خوراکی های شب عید آماده کرده است.
9غذا در یک کنسرو +عکس
در این کنسرو تمامی خوراکی هایی که در این شب خورده می شود قرار داده شده، از میان این خوراکی ها می توان به بوقلمون، کلم بروسل، گوجه، هویج و گوشت پخته شده اشاره کرد. همه این خوراکی ها روی هم قرار دارد و یک کنسرو 9 لایه را تشکیل داده است.

این دانشجوی 24 ساله در مورد کنسرو خود گفته است یکی دیگر از دلایل اصلی این کار تهیه غذا برای بازیخورهای حرفه ای بوده است. این حوان اعتقاد دارد این کنسروها کالری خوب به همراه مواد مغذی دارند از این رو می توانند برای بازیخورها بسیار مفید باشد. TongueTongue
پاسخ
 سپاس شده توسط Mr.Robot
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
9غذا در یک کنسرو +عکس - Mσηѕтєя Gιяℓ - 28-12-2013، 10:14


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان