نقل قول: و این حدیث رو پیامبر کی و کجا فرمودند؟؟؟این رو شنیده بودم منبع ندارم ولی چند حدیث از پیامبر در مورد ایرانیان دارم
مثل:
پیامبر اسلام(ص) مى فرماید: "ابشروا یا بنى فروخ! فلو كان الایمان معلقاً بالثریّا لاتناله العرب لناله العجم"؛ بر شما بشارت باد اى فرزندان فرّوخ! اگر ایمان به ستاره ثریا آویزان باشد و عرب به آن نرسیده باشد، عجم به آن می رسد.("تاریخ اصبهان"، ج4، ص151)
« لو کان الدین (او العلم) معلقا بالثریا لتناوله رجال من ابناء الفارس »
«اگر دین (و در روایت دیگری اگر علم) به ستاره ثریا بسته باشد و در آسمانها قرار گیرد، مردانی از فارس (پارس) آن را در اختیار خواهند گرفت.»
محتویات
واین را حتما می دانید که امام حسین(ع) همسری از ایرانیان برای خود برگزید شهر بانو دختر يزدگرد شاه ايران است که فرزند او امام سجاد می باشد
نقل قول: انتخاب قوم اعراب به عنوان مبلغان آخرین و کاملترین دین چندین علت داره که یکی شون منطقه جغرافیایی و دیگری مردانگی و غیرت بیش از حد به اعتقادات بودهانتخاب منطقه عرب دلیلش خرافی گری اعراب وکفرشان ودیگری جهالتشان بوده
نقل قول: ایرانی ها آتش رو می پرستیدن و مرده های خود رو می سوزاندن و هنوز خیلی مدارک هست ... یکی شون آتشکده ها و مراسم چهارشنبه سوری...
برو به سوره رحمن مراجعه کن که خدا گفته من شما رو از گل آفریدم و جن را از آتش ...
در قرآن نیز نام دین زرتشت آمده وآنرا به رسمیت می شناسد اما با گذر زمان این دین دستخوش تحریف شد.
نقل قول: معلوماتتون خیلی کمه و انگار نمیدونید فردا تو اون دنیا بخوای نخوای به زبان عربی با تو گفتار می شه و تو هم باید جواب بدی....
کی همچین چیزی گفته تیلیاردها انسان که تابه حال خلق شدن که زبان عربی بلد نبودن پس تکلیف آنان چیست.