من ایرانیم ومسلمان ونمیبونم ببینم که بعضی ها دارن به دینم توهین میکنن.
من از دولت مردان امروزی عرب حمایت نمیکنم بلکه از مردمانشان حمایت میکنم چون هنوز بعضی از آنان هنوز واقعا پیرو دین هستن.
من از پادشاهان کشورم فقط یک نفرو قبول دارم اونم (کورش کبیر) وبقه همه آدمای فاسد و ترسو بودن
به دلایلی که گفتم...
اشتباه نکن عزیزم معنی آیات احادیث بلد نیستی فتوا نده
خوب میدونین که دز زبان عربی یک فتحه یا ضمه را جابه جا کنی معنی کل جمله عوض میشه مطمعا باش اونایی کهاین کارارو میکنن یک روزی به سزای عملشون میرسن
من از دولت مردان امروزی عرب حمایت نمیکنم بلکه از مردمانشان حمایت میکنم چون هنوز بعضی از آنان هنوز واقعا پیرو دین هستن.
من از پادشاهان کشورم فقط یک نفرو قبول دارم اونم (کورش کبیر) وبقه همه آدمای فاسد و ترسو بودن
به دلایلی که گفتم...
(24-06-2012، 20:58)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: پادشاهان ساسانی ایرانی نبودندپادشاهان ساسانی جدا از رعیت بودند وجامعه فئودالی بود واگر اجازه می دادندمردم پارس با اسلام آشنا شوند درگیری نمی شد.
درمورد حدیث پیامبر گفتند:من برانگیخته شده از اعراب هستم ولی از اعراب نیستم
اشتباه نکن عزیزم معنی آیات احادیث بلد نیستی فتوا نده
خوب میدونین که دز زبان عربی یک فتحه یا ضمه را جابه جا کنی معنی کل جمله عوض میشه مطمعا باش اونایی کهاین کارارو میکنن یک روزی به سزای عملشون میرسن