14-01-2014، 19:46
(آخرین ویرایش در این ارسال: 14-01-2014، 19:47، توسط Ƒαкє ѕмιƖє.)
(14-01-2014، 19:43)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-01-2014، 19:40)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شانزدهم
چرا ج پخ ندادی؟
من که گفتم دروغ می گویی!
واه!
خدافض×...!
خدافس |: !
(14-01-2014، 19:45)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-01-2014، 19:42)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-01-2014، 19:39)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-01-2014، 19:37)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جمع کن بچه دماغو!
یه دقه بالاسره تارایی نبودم |: شما حق نداری به تارا از گل نازک تر بگی مشتی >__< میفهمی؟
من از بابام نمیترسم!
بهش گلم خار دار میگم!
در ضمن خودشیرین
. . .T___T احمـدرضـآ دوبـآره شـروع نکـن
بابات من نیستم که از من هم نترسی یا بترسی بابات باباته مامان مامانته ایسان هم ایسانه مقایسه نکن >__< (چیگفتم!؟ |: )
بعدشم . . خودشیرین عمته مشتی T___T من و تارا یه ساله دوستیم ربطی به خودشیرینی نداره از موقعی که تارا مدیر نبود من باهاش همینطوری حرف میزدم مگه نع تارا!؟ >__<
غلط کردم خوبه!
آورین T___T دیـگه نمیبینـم از ایـن زیـآده رویـآ بشـه T___T
(خخ جذبه رو حال کردم خودم ^__^)