15-01-2014، 17:15
(15-01-2014، 17:14)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عزیزم دوبارع از این حرفا زدی ..................
(15-01-2014، 17:13)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یـآ امـام زاده ویکتـوریـا O__o !!
(15-01-2014، 17:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ایسان نزار اون صورت سگمو بیارم نخیر
(15-01-2014، 17:07)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-01-2014، 17:04)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نظرم عوض شد میمونم!
امروز خعلی داری کیــــف میکنی نه؟
|: ستآرع عاشقش شدی دختر ؟ /:
چرا اینقدر بهش گیر میدی آخـه!؟ /:
گیـر نـده که فکر بد بد نکنـم -___- !!
(15-01-2014، 17:06)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-01-2014، 17:04)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوبــآره کــلــآس زبــآن کوفــتــی
خــآطــرآتم زنده میشه/:
نمیخوام برم مامانم مجبورم میکنه|:
خدافث-__-
نرو دیگه تازه میخواستم بهت پشنهاد ازدواج بدم!
|: هـوی . . شـوهـرش اینجـآسـآ . .!!
چی میگی تو اصن اه ایسان بزنمت نخیر اینطوری نیس من عاشق پسر سایت یا انجمن بشم عجبا
من به اندازه کافی شوهر دارم این بیاد اه ایسان اون صورت سگم در اومد
-___- بـآعشـه بـاو !!