15-01-2014، 17:20
(15-01-2014، 17:19)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-01-2014، 17:15)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-01-2014، 17:14)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عزیزم دوبارع از این حرفا زدی ..................
(15-01-2014، 17:13)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یـآ امـام زاده ویکتـوریـا O__o !!
(15-01-2014، 17:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ایسان نزار اون صورت سگمو بیارم نخیر
|: ستآرع عاشقش شدی دختر ؟ /:
چرا اینقدر بهش گیر میدی آخـه!؟ /:
گیـر نـده که فکر بد بد نکنـم -___- !!
|: هـوی . . شـوهـرش اینجـآسـآ . .!!
چی میگی تو اصن اه ایسان بزنمت نخیر اینطوری نیس من عاشق پسر سایت یا انجمن بشم عجبا
من به اندازه کافی شوهر دارم این بیاد اه ایسان اون صورت سگم در اومد
-___- بـآعشـه بـاو !!
(: فـدات دخی اینقدر من تورو دوست دارم خـدا >__< ^__^مثـل خـودم وحشییی ^__^
(15-01-2014، 17:15)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-01-2014، 17:13)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-01-2014، 17:11)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیگه دوسش ندارم میخوام طلاقش بدم
کوفت میخوای منو طلـاق بـدی!؟ O__o !! بیشور برو دوست نـدارم دیگـه -___-
عه...خاک به سرم تو بودی شوهرم؟؟؟؟
من غلط بکنم کس دیگه ای رو بخوام^__^
T__T go . . !!
بـرو کلـآس زبـآنت دیگه باهام حرفن نحرف -__- !!
الان دیرم میشه برگشتم میام منت کشی
خدافث|: