16-01-2014، 18:24
(16-01-2014، 18:21)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-01-2014، 18:19)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ایمان قربونت شایعه درس نکنه آخر سر چپ و راست منو میکوپن خوآهران گرامی !
(16-01-2014، 18:16)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-01-2014، 18:15)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-01-2014، 18:13)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من کاملش کنم حسام تورو میگه !
نه بابا احمد ؟!!!!
ایول حسام
عجب دل بزرگیــــــــــــــــ داری !!! کل دخترای فلش و میخوای توش جا بدی کلک ؟!!!!
نع فرق میکنه !
باید ضایش کنم تو جریان نیستی !
ارهع متوجهم .... حس 7مم قویه ... الان دارم حسش میکنم ... ( اونم ازت متنفره )
یه چی دیگه هم حس کردم .. یه دختر میخواد پیشت جلب توجه کنه ...
اسمشو نمی گم .... همونی که فقط انکار میکنه
من از بچگی دخترا و پسرا در موردم شایعه میکردن فلان کسو دوست دارم فلان کسو دوست دارم .... ( از این لحاظ جاستین بیبر جلوم باید لنگ بندازه )
حالا میخوام واسه همه شایعه درست کنم... خیلی حال میده ..
راستی همسرت از یه چیزه من خیلی خوشش میاد ..

این شایعه نیست راسته