(17-01-2014، 11:49)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دولول یکی بیشتر نداریم ...
(17-01-2014، 11:47)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-01-2014، 11:43)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-01-2014، 11:37)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-01-2014، 11:35)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ok
فقط داداش یه برنامه بریز یکیو بکشیم اصابم خط خطیه >_<
آبجی تو اسم بده جنازه تحویل بگیر برنامه میخوای چیکار
نه خودم باص باشم
داش باید این احمد وحنا خانوم (جاستین)رو نسلشون رو منقرض کنیم -_-
چیـــع ؟؟؟
من ظهورت چ بود >؟؟؟
احمد من برم از اتاق پدرم جعـبه ی فشنگا رو بیارم ... .
اینا قصد سوء قصد به منو دارن ... حواسم باشه ...
قربونت برای منم یه دولول بیار باید بریم غاز شکار کنیم !

یه تک لول میوند و یه تفنگ بادی 5.5 ... هر دوشو میارم ...

به اینا نمیشه اعتماد کرد ... یهو دیدی از پشت زدن

عاقایان و خانوپان ... همه برین خونه هاتون حکومت نظامیه .. ( اگه جونتونو دوست دارین

(17-01-2014، 11:50)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-01-2014، 11:47)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چیـــع ؟؟؟
من ظهورت چ بود >؟؟؟
احمد من برم از اتاق پدرم جعـبه ی فشنگا رو بیارم ... .
اینا قصد سوء قصد به منو دارن ... حواسم باشه ...
تو چیزی به عنوان شعور داری؟
داداش چند کیلو بـــِـکشم برات؟>؟>؟ ...