17-01-2014، 16:47
(17-01-2014، 16:44)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آخه آشتی کردن چه ربطی به اسم من داره ...
(17-01-2014، 16:42)Justin-1994 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اسمت!؟ |: تا نگی باهات حرف نمیزنم !!
(17-01-2014، 16:37)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-01-2014، 16:35)Justin-1994 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-01-2014، 16:01)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من اون پسری که گفت ایسان قهری رو اصلا نمیشناسم -___- !!
آیسان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:hlp::hlp:
شُمـآ!؟ -___-
آیســـــــــــــــــــــــــــــــــان ؟؟؟!!
آشتیـــــــــــــــــــــــــــــــــ کنــــــــــــــ دیگهـــــــــــــــــــ
(17-01-2014، 16:42)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-01-2014، 16:36)rozha77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جاستین
ولی هیچ سایتی اینطور نیستا
من خودم تو ی سایتی هستم هیچ وقت با تازه واردا مون چنین رفتاری نداریم
ایــمآن
.. این جا چون بیــــــشـتر اشـنا هستــیم یا بارها بحث و دعــوا کردیم ... بهــتر با هم بــُر میخــوریـم تا بـا کســی که نمــی شــناسـیمش ...
درســته ؟؟؟
شمـــا هم چــند بار بیاین با ما یا بقیه بــُر بخوریـد کم کـــم اشنــا میشید ...
قبـــلا من هیچ کدوم از این بچه ها رو نمیشناختم .. ولی حالا با همشون دوستیم یا شوخی میکنیم ....
نـع داری چرت میگی -___- !!
(راست میگه رژی )