17-01-2014، 17:28
(17-01-2014، 17:25)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-01-2014، 17:24)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-01-2014، 17:20)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-01-2014، 17:15)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-01-2014، 17:12)rozha77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب پس نتیجه میگیریم خود ایمانه
ایمان کیه دیگه
من از فیسبوک با کلی کار و زندگی از اون شهر بزرگ اومدم به این دهات سر بزنم بد کردم
(17-01-2014، 17:14)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ای بابا منم دیگه تو چت رومت ناظرم کردی قرار بود مثلا تبلیق کنم
T__T تـو چشـآی مـن نیگـآ کـن بگـو . . -___- !!
اولـن دهـآتـی خـودتـی T__T دومـن صـداشـو در نیـآر . . هـوی . . بعـدشـم میـدونم !! |:
بعـدشـم ایمـان داداشمـه . . بعـدشـم داداشـم از تـو سـرتـره -___- !!
تـو ایمـآن نیستـی |: :|!!
پس چرا گفتی تبلیق کن
الان این ایمانی که میگیــــــــــن منم دیگه نه ؟؟؟؟؟
داداشه کی ام ؟ ؟ ؟ از کی سر ترم؟؟؟؟
یکی واسم توضیح بده خواهشا
داداش اون ساکته فکر کنم