17-01-2014، 17:33
(17-01-2014، 17:31)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سکوت=ساکت=اروم = نی نی شیطونه = حرفی که ناظما به ما میزنن
(17-01-2014، 17:28)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-01-2014، 17:25)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-01-2014، 17:24)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-01-2014، 17:20)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اولـن دهـآتـی خـودتـی T__T دومـن صـداشـو در نیـآر . . هـوی . . بعـدشـم میـدونم !! |:
بعـدشـم ایمـان داداشمـه . . بعـدشـم داداشـم از تـو سـرتـره -___- !!
تـو ایمـآن نیستـی |: :|!!
پس چرا گفتی تبلیق کن
الان این ایمانی که میگیــــــــــن منم دیگه نه ؟؟؟؟؟
داداشه کی ام ؟ ؟ ؟ از کی سر ترم؟؟؟؟
یکی واسم توضیح بده خواهشا
داداش اون ساکته فکر کنم
ساکته نع >__< سکـوت -___- !! خودتو مسخره کن !!
(17-01-2014، 17:28)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.T__T بیـآ ازش تعـریف کـن !!
(17-01-2014، 17:25)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من ؟؟؟
(17-01-2014، 17:22)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام همه .....
رفتیم بیرون 0.5 ساعت دور زدیم یخ کردیم ... دستم داره میلرزه ...
من موتور هنوز اب بندی نشده .. تا یک ماه نباید گاز بدم ... حالا مردم واسه ما خط و نشون میکشن ...
مجبور میکنن باهوشون کورس بزارم ...
حالا بعده این که **** شدن ... میگن خب موتور تو تازه تعمیره واسه ما تعمیر نیست ...
دلم میخواد از روشون با 18چرخمون برم....
اِیـــمآآن داشتیم راجب تو میحـــرفیـــدیم
ᵔ.ᵔ
تا اونجــایی که یادمــه هیش کی تو اینجـــآ در بــاره ی من نمیحرفــع ...
مگــه این جا مدرســه دختــرانس که در موردمـــ میحرفــین ؟؟؟