18-01-2014، 20:23
(18-01-2014، 20:19)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام عرفان
نمیدونم منظورت کدوم عرفانه ولی اگه منم سلام
(18-01-2014، 20:20)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره دیدیم
(18-01-2014، 20:19)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خخخخ
راستی اونو چه جوری درستش کردی به منم یاد بده
بهد دیدی گفتم اونجا رو من شلوغ کردم تا رفتم اونجا هم خلوت شد و هیچکس نیومد
من درست نکردم که |: داداشم درست کرده که |:
تازه خریده که بعد درست کرده که |:
نع خیر >_< خودم شلوغش کردم مشتی ^_^
(18-01-2014، 20:20)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ایسان گفت به کسی نگم از خودش بپرس
(18-01-2014، 20:19)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-01-2014، 20:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخخخ
(18-01-2014، 20:15)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-01-2014، 20:13)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
|: خخ مـامـانت تورو هم دعوا کرد!؟ ^_^ ؟!
|: درود هموطن !!
نع دعوا نکرد چون من مارمولک تر از این حرفام s32: s32: s32:
آرع تو راست میگی مشتی ^__^ !! |: :|
خو نامرد مارمولک بازی در نیار . .خو داداشت گوناه داره _-_ البته به من چه بهتره حرف نزنم
دوباره برام شایعه درس میکنن _-_
(18-01-2014، 20:15)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
راستی ایسان اونی که من دنم تو چی شد گفتی تا چند روز دیگه شلوغ میشه
|: هیچی خصوصی شد !! :| مال خودمونه :| |:
راستی اونو چه جوری درستش کردی به منم یاد بده
بهد دیدی گفتم اونجا رو من شلوغ کردم تا رفتم اونجا هم خلوت شد و هیچکس نیومد
چـــــــی؟
کجا؟
قضیـــــــــه چیســـــــــت؟