(20-01-2014، 15:45)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تاااااااراااااااا عععععععع ... جیغ
(20-01-2014، 15:44)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-01-2014، 15:37)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عکســه ایــن مــو حنــایی رو میــخوای بــبینی؟؟(((:
(20-01-2014، 15:35)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-01-2014، 15:31)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چرا راه دور بریم!؟ |:
خودت اینجایی عکستو بده ببینیم -____-
..اونقت تقاضای ازدواج و دوستی بالا میره ... من به کی جواب مثبت بدم ؟؟ !!
شما عکستو بده نگران اونا نباش خودم برات درستش میکنم !! یه دختره گل برات در نظر میگیرم . .البته غیر از ملیتا T_T !!
|: نـع . .آرع دیگه !!
تـآرا میدی ببینمت!؟ ^__^ عکستو |: /: هان؟! ):
(20-01-2014، 15:44)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچه ها من مامانم میتراس خالم مهراوه بقیه فک و فامیلام کیامیشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|: نمیدونم !!
تارا تو کیه مهراوه میشی!؟ /:
تارا هرکیه مهراوه بشه منم همونم |:
تو مگه عکسه منو داری.؟؟؟؟؟؟؟
احمد 4 متری بهت داده ؟؟؟؟؟

(20-01-2014، 15:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بود ... دیه دیلیت شد ...
(20-01-2014، 15:48)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-01-2014، 15:43)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-01-2014، 15:41)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.|: هرکی رو خواستی بگو من میرم واست خاستگاری |: غیر از ملیتا |: من با مامانش دعوا دارم |: !! T_T حتما باید بگم!؟ T_T
(20-01-2014، 15:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این یعنی ایمان رو دوست داری !! ||:
عسل تو یه چی بگو >___< |: من دلم نمیخواد زن داداشم ملیتا بشه |:
تو کـــآرت نبآشه خواهرم ...
یکــی از اون دوستاتو واسم درست نکردی .. من خودم یکی بهتر پیدا کردم !!!
عجب ادمیه ... با دست پس میزنه جفت پا پیش میکشه ...
تا الان میگفت « ... بیخیال
اره اجی این بدرد نمیخوره ... یه خوب باید واسم پیدا کنی...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=22881&page=27
عکسم اینجاس. ..
|: مسخره کردی!؟

mina17: سسسسلام
من: سلااام
بالا ررو ...
سسسسسلام