20-01-2014، 17:33
(آخرین ویرایش در این ارسال: 20-01-2014، 17:33، توسط Ƒαкє ѕмιƖє.)
(20-01-2014، 17:30)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.|: هع دختر تهرانیه چقدر خر بوده !! :|
(20-01-2014، 17:26)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو مدرسه ؟؟
(20-01-2014، 17:23)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-01-2014، 17:20)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-01-2014، 17:17)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SARE TO AZ ONN SHOOOLOGH TAREH KE
چرا داری الکی میگی |:
هیچ بنی بشری با بنده حرف نمیزنه |:
!!
بدرود !!
گمشی ؟؟؟
هعی !! |:
خاک تو سره من که امروز از شماها تو مدرسه طرفداری کردم خاک |:
خاک توسره منکه از شما دوتا تو انجمن طرفداری کردم . . خاک !! |:
هعـی . . . گمشم !!
بدورد |||:
منظورم از گم شدن .. غیب شدن بود ... رفتن ...
خاک خاک میکنی چرا ؟
الان لهجه ی تهرانی گرفتم با دختر تهرانی حرف زدم ...
منظور بدی نداشتم . .دوباره الان دعوا شروع نکن !! ||:
دوست دارم خاک خاک کنم !! ||:
بلـی تو مدرسه !! |: از شما پسرا |: و با یکی از دوستان که توی انجمن هست هم دعوا کردم |:
اونم بخاطر تو و احمد و مهراوه و تارا و میترا !! T__T
بدرود !! ||||||||||||||||:
(20-01-2014، 17:28)Justin-1994 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-01-2014، 17:17)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-01-2014، 17:15)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.SARE TO AZ ONN SHOOOLOGH TAREH KE
(20-01-2014، 17:14)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
احمد ... سرت شلوغـــه ؟
oh بـدجـور !! |: نمیبینی!؟ :|
manam saram vaghean shooloooghe
by
I.SUN rang banafsh khoobe
تو که آره راست میگی |:
اصلا به تو مشکوکم فک میکنم دختری |: