20-01-2014، 17:39
(20-01-2014، 17:33)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-01-2014، 17:30)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.|: هع دختر تهرانیه چقدر خر بوده !! :|
(20-01-2014، 17:26)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو مدرسه ؟؟
(20-01-2014، 17:23)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-01-2014، 17:20)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چرا داری الکی میگی |:
هیچ بنی بشری با بنده حرف نمیزنه |:
!!
بدرود !!
گمشی ؟؟؟
هعی !! |:
خاک تو سره من که امروز از شماها تو مدرسه طرفداری کردم خاک |:
خاک توسره منکه از شما دوتا تو انجمن طرفداری کردم . . خاک !! |:
هعـی . . . گمشم !!
بدورد |||:
منظورم از گم شدن .. غیب شدن بود ... رفتن ...
خاک خاک میکنی چرا ؟
الان لهجه ی تهرانی گرفتم با دختر تهرانی حرف زدم ...
منظور بدی نداشتم . .دوباره الان دعوا شروع نکن !! ||:
دوست دارم خاک خاک کنم !! ||:
بلـی تو مدرسه !! |: از شما پسرا |: و با یکی از دوستان که توی انجمن هست هم دعوا کردم |:
اونم بخاطر تو و احمد و مهراوه و تارا و میترا !! T__T
بدرود !! ||||||||||||||||:
(20-01-2014، 17:28)Justin-1994 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-01-2014، 17:17)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-01-2014، 17:15)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.SARE TO AZ ONN SHOOOLOGH TAREH KE
(20-01-2014، 17:14)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
احمد ... سرت شلوغـــه ؟
oh بـدجـور !! |: نمیبینی!؟ :|
manam saram vaghean shooloooghe
by
I.SUN rang banafsh khoobe
تو که آره راست میگی |:
اصلا به تو مشکوکم فک میکنم دختری |:
آیسان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!