22-01-2014، 0:27
(22-01-2014، 0:24)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-01-2014، 0:19)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-01-2014، 0:16)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نــه ..
خب تو هر بخشي هم باشه قبوله o_o ??
بخشــه کلیپ دیه!
(22-01-2014، 0:17)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-01-2014، 0:15)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
علـی آقــا .. >___<
))):
زهر مآر !![]()
زن که گریه نمیکنه !
عــلی آقــا دیــگه نیمیاد )):
|:
(22-01-2014، 0:18)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-01-2014، 0:15)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
علـی آقــا .. >___<
))):
عـلی کیع؟؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=3708
((:
مـنـم از این علی آقا هـآ موخـوام
(22-01-2014، 0:23)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-01-2014، 0:22)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-01-2014، 0:20)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عجب ریشی داره به قول معلم دینیمون فضآیل به من میگه ![/b]
بــا عــلی آقــا داری حــرف میــزنیــا هــوی
مشکیله ی !
علی آقات ....... من هم نیس !
خوبه !
با من نباید کل کنی زن !
از تو که بهتره پسره|:
من اندازهی بابات ریش دارم !

حآلآ برو جیشتو بکن !

بعدش لآ لآ

البته تا سآل اول موهام بلند بود با کش میبستم بهم میگفتن دختر !