22-01-2014، 20:53
(22-01-2014، 20:52)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آرع آرع سریع سوتیتو جمع کن . . . باد آورده را باد میبرد |: چی گفتم
(22-01-2014، 20:50)ARASH** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گمشو بابا اینجا کسی برا تو دل نمیسوزونه پس بِچِپ بیرون
(22-01-2014، 20:47)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.امیرعلی عشقم ببین ارامشم ایجا ام بهم خوردخیلی بدبختم خیلی
(22-01-2014، 20:45)ARASH** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پری رو دارم تو نداری ادمم تو نیستی عُرزه دارم تو نداری مثل تو نیستم فهمیدی هیچوقتم نخواستم باشم اگه به پولداریم باشه صد تا مثل تورو با پول تو جیبی 2 روزم میخرم دقت کن صدتا
(22-01-2014، 20:39)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عه پس تیی رقیب من ارع بهت تبریک میکم شازده دلشوبردی عشقش واسه تو تف کرذن واسه ما تواصلا چی داری!!!
چی میگی ارش با کی کار داری؟
ولی نمیتونی دیگه جمعش کنی ^_^