(23-01-2014، 17:10)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-01-2014، 17:09)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مامان بابا هم تشریف دارن اینجا ؟ :|
(23-01-2014، 17:07)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ترش وملس
شما؟=ا
آیسانم |:
دوباره باید داستان رو تعریف کنم یعنی!؟ |: 0__0
نمیتونستم با آکانت خودم بیـام با آکانت دختر خالم اومـدم |:
میـدونم نـآم کـآربـریش مضخـرفه
نـع حتمـا بهشـون میگـم کـه عضـو بشن |: !!
باو بـد کـردم اینجـآ رو بهـشون معـرفی کـردم!؟ سـه تـآ کـآربـر معـرفی کـردم |:
دختر خالم ،پسر داییم ، دوستم |: همینااا !!
(23-01-2014، 17:10)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخ |: نه دیگه من اینقدر ذوق نکردم !!
(23-01-2014، 17:07)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برا اولین بار صفحه اول نفر اول0.0
(23-01-2014، 17:06)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-01-2014، 17:04)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-01-2014، 17:03)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اوع |:
خعلی حــال دآد ((((:
^_^ آرع !
عیــن خــری ک بش کالبــاس دادن خـــر کیــف شـــدم (((:
^_^
هـع ^_^ من خیلی خر ذوق شُـدم |:
یا بسم الله((((((((((: