24-01-2014، 20:01
(24-01-2014، 19:58)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخخخخ... میثم تکچرخم بلد بود ما نمیدونستیم ؟؟
(24-01-2014، 19:56)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-01-2014، 19:53)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-01-2014، 19:49)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-01-2014، 19:45)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مدیر و معلم دینی مون خیلی به ریشم من علاقه داشتن بیچاره هآ !
بچه ها دهنمو سرویس میکنن !
میخواستم سبیل بزارمآ حیف !
ما تو مدرسه کارمونه ... میدونی چیکا میکنیم ... میگیم ...؛ همه باهم ؛ دستامونو بلند میکنیم انگشت اشارمونو میگیریم طرف اون بدبخت ... همه میگیم .. وووووووواااا وووُُُُُُ اآ اَ اَ ...
منم یه مدت خیلی ها بهم میگفتن ... اگه از یه معلم تشکر میکردم ... سریع تو کلاس ووووووواَاَاَاَ
حآلآ بچه جرعت ندارن جلو روم بگن !
سر کلاس بهم تیکه میندازن !
تو بطور ژنتیکی و ژن تکنیکی و حرکاتی که بروت انجام شد همانند موش ازمایشگاهی
یکم خشن شدی و هیکلی
دیروز با موتور میثم رفتیم زمین چمن !
این بشر مثل اسب میروند وقتی تک چرخ میزد من داشتم از تکش میافتادم !
موتورش میکشید تو نشستی ترکش ؟؟؟
ما امروز بودیم سراشخل ... میثم ( صحرایی ) با کراسش اومد ... کلی پرش کردن ...
منم جو گیر بودم دوتا پام روی زین موتور میخ میخ تکچرخ میزدیم خنده ... زمین چمن بود ... موتورو بلند میردی لیز میگرفت ... پایین میخواستم بیارم میترسیدیم ...