25-01-2014، 18:21
(25-01-2014، 18:15)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اوهوم نامردا برم نمیگردونن خخخخخ
دلم برات تنگ شده شیواT_T
تا دو سه ماه پیش اینجا یه اوضاع دیگه داشت!
پریا و تارا و خودت و من و آیسان! و احسان و....!
خدایی همه لایک میکردیم!!!
تو 2 ماه همه چی عوض شد!
نه فاطی قاط زدم!

(25-01-2014، 18:16)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بله بله من یسری کلی سپاس میدادم یروزایی با یک کلمه دوخط لایک میگرفتیم هعی
شیوا داره به همه 3پا3 میده 0_0
از این شرایط استف کنید 0_0
بریزید 3پا3 بگیرید
الانم فکرکنم از نظر لایک نفردوم سایت باشم بعد از فرید منم بعدش مرضیس بعد تاراست
(25-01-2014، 18:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-01-2014، 18:15)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دلم برات تنگ شده شیواT_T
تو 2 ماه همه چی عوض شد!
نه فاطی قاط زدم!
من قول داده بود به کسی سپاس ندم |:
تو غلط کردی

(25-01-2014، 18:15)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دلم برات تنگ شده شیواT_T
تو 2 ماه همه چی عوض شد!
نه فاطی قاط زدم!
(25-01-2014، 18:16)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شیوا داره به همه 3پا3 میده 0_0
از این شرایط استف کنید 0_0
بریزید 3پا3 بگیرید
(25-01-2014، 18:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دلم برات تنگ شده شیواT_T
تو 2 ماه همه چی عوض شد!
نه فاطی قاط زدم!
من قول داده بود به کسی سپاس ندم |: