26-01-2014، 17:57
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-01-2014، 17:57، توسط Ƒαкє ѕмιƖє.)
هع یاده بردیا افتادم |: بردیا هم با مدیرشون سره مدل موهاش دعوا کرد |:
میخواستم موهای بردیا رو از ته بتراشن >_< |:
جدی خدافض . .حوصلم سر رفت |: محل سگ که ثحله صحله سحله ثهله صهله سهله |: محل پشه هم نمیدین |:
بعضیا که نمیدونم من دارم چی میگن حرف نزنن لطفا اول بفهم موضوع چیه بد حرف بزن بعدشم من فکر نکنم سخنی از خاک انداز برده باشم !!
میخواستم موهای بردیا رو از ته بتراشن >_< |:
جدی خدافض . .حوصلم سر رفت |: محل سگ که ثحله صحله سحله ثهله صهله سهله |: محل پشه هم نمیدین |:
(26-01-2014، 17:55)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-01-2014، 17:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-01-2014، 17:53)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-01-2014، 17:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
|: استغفرالله !!
فاطمه . .-__- !!
خدافس ):
وآس چـی استغفرالله!؟
استغفرالله رو با خودم بودم |:
من و تو قرار بود مثل قبلنا بشیم مثلا!؟ |:
دستت درد نکنه |:
. . . .!!
فاطمه خیلی عوض شدی . .S:
خدافسی >_<
منظورش اینه که خیلی با من گرم نگیر !
من باهات قهرم خوآهر ارزشی !
بعضیا که نمیدونم من دارم چی میگن حرف نزنن لطفا اول بفهم موضوع چیه بد حرف بزن بعدشم من فکر نکنم سخنی از خاک انداز برده باشم !!