26-01-2014، 18:02
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-01-2014، 18:02، توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ.)
(26-01-2014، 17:59)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-01-2014، 17:54)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هـــــی /:
(26-01-2014، 17:53)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-01-2014، 17:47)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-01-2014، 17:41)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بخاطر این که پارسال بهم میگفتن دختر کوتاه کردم !
اصـن نمیتونم یه پسر هیفده ساله رو با موهای بلند تصورکنم
چه خوب که کوتاه کردی
احمد موهاش بلندع؟
احمد باورت میشه من یه زمانی موهامم نمیتونستم با کش ببندم؟:p325:
الان نع الان کنارش سفید جلوش بلنده خیلی به موهام میرسم !بازم سر این مدل مو با مدیرمون دعوا دارم !
من اون موقع بع زور میبستم !
منم به موهام خیلی میرسم /:
صبح ها ساعت 6 بلند میشم از ساعت 6:15 تا 6:45 دقیقه موهامو درست میکنم بعد سریع اماده میشم ساعت 7 میزنم بیرون /: تازه صبوحه رو هم همون 6:10 دقیقه میخورم /:
یه روز یه پسره شالمو از پشت کشید بعئ موهامم کشید انقدر عصبانی شدم یکی
محـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــکم زدم تو گوشش /:
جای ناخنمم افتاد رو صورتش قرمز شده بود نزدیک بود خون فوران شه که در رفتم /:
من همیشه دبر از خواب بیدار میشم !
ولی اگه ساعت 6 بلند شم تا 6:30 رو موهام کار میکنم که بع تدرت پیش میآد !

(26-01-2014، 18:01)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-01-2014، 17:58)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-01-2014، 17:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هع یاده بردیا افتادم |: بردیا هم با مدیرشون سره مدل موهاش دعوا کرد |:
میخواستم موهای بردیا رو از ته بتراشن >_< |:
جدی خدافض . .حوصلم سر رفت |: محل سگ که ثحله صحله سحله ثهله صهله سهله |: محل پشه هم نمیدین |:
حال منظورش اینه که من چرا بهش محل نمیدم !
بازم میگم من باهات قهرم خواهر ارزشی !
وقـتـی دوتـآ مهندس بـآهـم بـحـث میکنن یه عـمـله نمیپره ایـن وسط بیلم شکست
پــآرآزیـــت...!!!>_<
سیتی !