28-01-2014، 16:58
(28-01-2014، 16:55)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بعــــله(:
(28-01-2014، 16:53)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آرع باووو منم میزنم والپیر های سیگاری و دخترونه میره برای من عکسای ترسناک سیگاری میاره >_<
:|دوسـاعت هی دارم تــــو گوگل سرچ میکنم والیپیپیر دخترونــــــه اون وقت آورده دل نوشتــه ی مــَن:|
ایـن روزام گوگل دیـوونـه شُدع..0.o
(28-01-2014، 16:54)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اوه آرع -_-
(28-01-2014، 16:51)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شیلتر شکنمو بگن محروم نمیشم ایا؟؟؟(:
2خدرم داره اون گالریه رو نیگاه میکنه و سرعتشم اومد پایین -_-
چون ماله خودمم همین طور بود ^_^
(28-01-2014، 16:51)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فیلتر شکنت چیه؟ ^_^
(28-01-2014، 16:47)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ارع خوف بود عشقـــی((:
خارش میکنم ^_^
خوف بود؟ (:
نباید درباره شیلترشکن بحرفیم -_-
هاع راستی:|
باید بزنین مثلا عکس دختر سیگاری :|
میزنین والپیپر ی چیزای اجق وجق میاد:|
یا تو وبلاگا دنبال اواتار بگردین(: