(28-01-2014، 19:34)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-01-2014، 19:32)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خعلی بزی احمد:ا
الآن باید تشکر کنم ! ؟
ارع چرا کع نع الان این یه افتخار واست :ا
(28-01-2014، 19:36)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نع به نظرم همین اینکع الان زبونتو ببرم بهترع :ا
(28-01-2014، 19:33)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-01-2014، 19:30)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-01-2014، 19:28)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-01-2014، 19:26)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ببین تو وقتی داشتی بدنیآ میاومدی من آهنگ جـاستین تیمبرلیک گوش میکردم !
اوه اوه چی گفتع :ا
وااا احمد زبونت دو متر شدع نع بابا دومتر چیع صد متر یا خداع :ا
این زبونتو اگع من یه روز نبوریدمع اسمم ستارع نی:ا
تو قبلش مواظب گردنت بآش نشکنه !
به نظرم مواظب حرف زدنت باش قبل از پر از فلفل بریزم توش:ا
عزیزم:ا
من فلفل دوس دآرم !
ستآرع من فلفل میخوام الآن ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]()